Jump to content

All Aktivitet

Detta flöde uppdateras automatiskt     

 1. Senaste timmen
 2. Today
 3. Version 1.0.0

  27 nedladdningar

  Här kommer 3 st olika Varnings Skyltar att sätta fram på traktorn! Bred Last Lång Last Varning Fungerar som en vikt på 500 Kg Har även lagt till dynamisk elkabel Denna mod får INTE under några omständigheter laddas upp till andra webbplatser än FSSweden.se Den får heller inte editeras och sedan laddas upp igen. Överträdelse beivras. This mod may NOT under any circumstances be uploaded to other sites than FSSweden.se.
 4. Fendtrune

  Jonsboda

  Kan inte annat än hålla med dom andra. spelat grymt många timmar redan nu! och tack för att du delar med dig av din version av Modding welts Building pack, använder dom i stort sätt på alla Skandinaviska mappar jag spelar!.
  Tusen tack grabbar ni leverera verkligen. är bara dom där små sakerna som hydralslangar, loggor och andra små saker som saknas. men man kan kan ju inte sluta änvända dom ändå
 5. Igår
  Mange tak for den god gamle JF snitte
  Funkar fin fint
  härlig karta med mkt svenska detaljer dock så stör jag mig på att fälten inte är numrerade så man kan inte använda corseplay eller liknande. hoppas detta kommer fixas i enm update. annars helt ok karta
 6. Senaste veckan
 7. salab34

  Jonsboda

  hittar inte var du fyller upp kärran med spanmål när du lagt grödor i silon ???
 8. vipergts660

  Jonsboda

  har problem o se äggkartongerna vid hönsen, det står att det är fullt, men ser inga kartonger ens...?
 9. bilden är från fs 17 https://farmingsimulator2017.com/farming-simulator-2017-mods/fendt-mower-v1-0/
 10. Version 1.0.1

  513 nedladdningar

  Här kommer en JF Stoll Hackvagn! Konverterad från FS17 av mig och Viktor Johnsson Nya FS19 texturer Styrande bakaxel Volym 30 m3 Pris 46.000 Credits: Chrille154 Printzen_93 Viktor Johnsson Denna mod får INTE under några omständigheter laddas upp till andra webbplatser än FSSweden.se Den får heller inte editeras och sedan laddas upp igen. Överträdelse beivras. This mod may NOT under any circumstances be uploaded to other sites than FSSweden.se.
  Helt klart en karta som får en att känna sig som hemma. Men det som saknas för att verkligen få en äkta roslagenkänsla är att det inte finns några Volvo duett A-traktorer.
 11. Earlier
  Kalas nu när man kan välja mellan 2 eller 4 Tummen upp bara 3 säckars som saknas nu, tror 3 är rätt vanligt på lite större spannmålsgårdar
 12. den volvon skulle man vilja ha i fs19
 13. Sitter och bygger min nya karta (inget namn ännu) och har ett ställe jag absolut inte får rätt på.... vet inte vad jag gör för fel. Men jag får INTE bga:n att fungera, har placerat ut allt, unloadingtrigger, loadingstation och bunkersilos. Har till och med ändrat platserna i bga.i3D filen så det är identiskt med kartans map.i3D fil, med rotation och allt. Men ändå vill det inte synas som ett försäljnings ställe, man kan sälja med det kommer inte några pengar ens vid EOD, man ser heller inte plansilon "uppe till vänster". Däremot syns den på minimappen 🤨 Någon som har några ideér? Har jag missat något?
 14. hvor kan man få den fiat henne?
 15. När kommer volvo bm till fs19? längtar väldigt mycket!!!!!
 16. scaniakungen

  Jonsboda

  vägsträcken vid korsningar är på fel sida
 17. Norronka

  Jonsboda

  tack! för denna karta!
 18. Jeekz

  Jonsboda

  vart laddar man ner den?
 1. Ladda mer aktivitet
×
×
 • Skapa ny...