Jump to content

BoXon

Administratör
 • Innehållsräknare

  210
 • Gick med

 • Senast aktiv

 • Dagar vunna

  6

BoXon last won the day on 18 November 2018

BoXon had the most liked content!

Rykte

13 Good

5 Följare

Senaste profilbesökarna

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. BoXon

  Farming Simulator 19

  Nu på tisdag den 20 November släpps det som många har längtat efter, såklart Farming Simulator 19! Vi på FSSweden hade turen att få testa på spelet redan innan lanseringen, och för er som missade streamen så finns det tillgänglig ett tag till att titta på i efterhand. [Här] För er som inte köpt spelet ännu så hittar ni det enklast på Farming Simulators egen hemsida, eller via Steam. Vi ses på åkrarna!
 2. BoXon

  Farming Simulator 19

  Nu på tisdag den 20 November släpps det som många har längtat efter, såklart Farming Simulator 19! Vi på FSSweden hade turen att få testa på spelet redan innan lanseringen, och för er som missade streamen så finns det tillgänglig ett tag till att titta på i efterhand. [Här] För er som inte köpt spelet ännu så hittar ni det enklast på Farming Simulators egen hemsida, eller via Steam. Vi ses på åkrarna! View full nyhet
 3. Kommer inte ihåg vad tillägget heter, men ganska säker på att du behöver ett script som heter något i still med "animateddoors". Säker på att du har det aktiverat och namngett dörrarna korrekt?
 4. Mycket att stå innan det är dags att flytta till FS19! Hoppas vi får ser fler bilder av dina karta.
 5. Nu är det lite drygt en vecka kvar innan Farming Simulator 19 lanseras, vad hoppas ni på har förändrats/förbättrats? Vilka förväntningar har ni? Själv ser jag fram emot att få upp suget för Farming Simulator igen och hoppas på ny förbättrad grafik och fysik!
 6. Hej! Ursäkta sent svar, för tillfället tillhandahåller vi inga servrar för Farming Simulator.
 7. Den 4 September slocknade FSSweden efter att vår server havererade, vi har nu flyttat till en ny och förhoppningsvis så skall FSSweden fungera som vanligt igen inom en snar framtid. Vissa delar av sidan kanske fortfarande inte fungerar som dem ska ännu, och vi ber er som användare att kontakta oss om ni finner något fel. Eftersom vår mailserver för tillfället ligger nere så har vi ingen möjlighet att svara på e-post för tillfället, kontakt sker därför genom att skapa en tråd i forumet. Detta kan även medföra att det kan vara svårt att registrera nya konton för tillfället. Dem bästa nyheten är ändå att alla filer har kunnat återskapa och att ingenting har gått förlorat!
 8. Den 4 September slocknade FSSweden efter att vår server havererade, vi har nu flyttat till en ny och förhoppningsvis så skall FSSweden fungera som vanligt igen inom en snar framtid. Vissa delar av sidan kanske fortfarande inte fungerar som dem ska ännu, och vi ber er som användare att kontakta oss om ni finner något fel. Eftersom vår mailserver för tillfället ligger nere så har vi ingen möjlighet att svara på e-post för tillfället, kontakt sker därför genom att skapa en tråd i forumet. Detta kan även medföra att det kan vara svårt att registrera nya konton för tillfället. Dem bästa nyheten är ändå att alla filer har kunnat återskapa och att ingenting har gått förlorat! View full nyhet
 9. Jag kanske ha fel, men jag kan tänka mig att det är dessa värden du skall ändra på: minRpmColor="0.3 0.3 0.3 5" <-- Röken vid minsta motorvarv maxRpmColor="0.0 0.0 0.0 5" <-- Röken vid högsta motorvarv Formatet är troligtvis "Red Green Blue Transparancy", men jag kan som sagt ha jätte fel, men testa!
 10. Hej! Filen är godkänd.
 11. BoXon

  Forum meddelanden

  Detta är inte någon medveten spärr ifrån vår sida och skall nu vara åtgärdat.
 12. Det är texturerna som inte laddas in. Kontrollera att du har rätt sökväg till dem (och att du har inkluderat dem i mappen/zip-filen med din karta i. Ibland lägger Giants till lite egna sökvägar när man håller på med någonting i GE som för stunden fungerar fint, men inte lika bra i spelet. Se till att sökvägarna är utifrån kartans mapp. Dv.s såhär: I mappen/zipfilen så har du kartans i3d fil, men även flera mappar för t.ex ljud, textures och annat. Sökvägen för texturerna skall då vara /textures/ladugard.dds (exempelvis) och inte C:\massa\mappar\och\onodigt\minkarta\textures\ladugard.dds eller något annat, ibland kan det se ut såhär också: \..\..\minkarta\textures\ladugard.dds vilket också är fel.
 13. BoXon

  Färja

  Det finns nog många som kan tänka sig bygga en färja till FS17, men problemet är som sagt att kartan måste vara anpassad för det. Man måste anpassa djupet på vattnet för att färjan skall gå att "köra" på botten. Är kartan inte anpassad så kommer ju färjan troligtvis att köra långt under vattenytan vilket ju inte är helt ultimat.
 14. BoXon

  Färja

  Är det någon speciell karta som du har i åtanke att använda denna färja på? Farming Simulator har i dagsläget ingen fysik för att ha flytande båtar, därför måste man bygga båtarna som ett vanligt fordon, fast med osynliga hjul. Kan vara bra att veta.
×
×
 • Skapa ny...