Jump to content

Mp3chrille

Medlem
 • Innehållsräknare

  7
 • Gick med

 • Senast aktiv

Rykte

0 Neutral

Senaste profilbesökarna

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej, verkar som om du har rätt! Dålig kvalitet alltså, men jag ska se om jag kan få någon "rätt" och därmed få den utbytt/ersatt. Annars får jag välan se mig om efter annan ratt/pedaler. Hakar gärna på "bonderiet" när detta löst sig med kontrollen.
 2. OK, får väl investera i 2017 då;-). Nu är det så att min Logitech Farm Sim Controller har givit upp (ratten) och tänker försöka få den utbytt mot en ny, så jag har "semester";-) just nu, men hänger då gärna på då allt löst sig.
 3. Jag hakar gärna på och kör! Använder FS2015 med Gold Addon. Gillar själv att köra på Sosnovka banan. Vill gärna prova att köra flera på dedikerad server, slippa allt "tjaffsande".
 4. Samma här, hänger på! Kör med ratt, den "nya" och spelar lite både dag och kvällstid.
 5. Här finns en till som kan tänkas va' med! Är själv riktigt "gammal" men gillar detta med farming och vill gärna vara med på ett lite mer seriöst spelande. Kan spela nån timme eller två varje dag för ren avkoppling. Min datorsetup är inget att skryta med men fungerar tillfredsställande ihop med den "nya" ratten från Saitek. Hoppas några andra är sugna nu att få med en "gubbe" i gänget! ;-)
×
×
 • Skapa ny...