Jump to content

viktor

Medlem
 • Innehållsräknare

  19
 • Gick med

 • Senast aktiv

 • Dagar vunna

  18

viktor last won the day on 22 Maj

viktor had the most liked content!

Rykte

27 Excellent

Converted

 • Facebook Profile
  https://www.facebook.com/leonal.messi.566148

Senaste profilbesökarna

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. viktor

  Stora Sundby

  @isakbrannkarr Det finns trigger där men triggern är lite för högt upp så den känner inte av alla vagnar
 2. viktor

  Stora Sundby

  @Fendtrune Tack för din kritik. Trafik ska förhoppningsvis fixas till nästa version även sov triggers i huset till gården. Trigger till sundhals kommer med att fixas. Jag har gjort så med byggnaderna då jag inte har lusten till att skriva xml till alla byggnader och jag har byggt gården så som jag tycker den blir bra. Fälten har jag gjort stora av anledningen till att jag ville ha hyfsat stora fält.
 3. viktor

  Stora Sundby

  Version 1.0.0

  3 518 nedladdningar

  LADDA INTE NER FILEN SOM ÄR ORIGINAL. NI SKA LADDA NER IFRÅN LÄNKEN HÄR NERE OBS! Kartan måste laddas ner separat genom denna länken här då det är något problem med sidan så den går inte att ladda upp den här. https://sharemods.com/8ruso7ekskzb/Stora_Sundby_PACKAUPP.zip.html OBS! Glöm inte att packa upp mappen! Stora Sundby är en egenbyggd karta så den ska vara lik svensk miljö som möjligt. Det finns 2 gårdar. En med kor och en med grisar. Det finns tre ställen att sälja spannmål på,Lantmännen ,SvenskaFoder och SundbyKvarn Mjölken säljer du hos Arla Ägg säljer du vid city gross. Du kan även sälja mjölk där Multi Angle Terrain Det finns även en tornsilo på gården där du kan lägga in gräs och ta ut ensilage Det finns också en maskin där du kan göra utsäde När du startar kartan rekommenderar jag att ni väljer New Farmer annars kommer din gård se väldigt konstig ut för att du kan inte få bort alla byggnader. Hoppas att ni kommer trivas på kartan och samla ett antal timmar på den. Och ett stort TACK till Jussie Lennartsson som fixat errors på kartan Kommentera gärna nedanför med saker som inte fungerar eller som behöves uppdateras Credits: Giants Axel_of_Sweden PipLarsson Jon Pheiffer FNB Modding Max Wild T0biifarming Pontus Nilsson för designen av tornsilon.
 4. viktor

  Alsidig Vagnar

  Version 1.0.0

  3 255 nedladdningar

  Nu har jag och Jon Pheiffer bestämts oss för att släppa dessa vagnar -UDIM Texture -Nya kollisions på hela vagnarna -Ny fillplane -Helt ny xml Dessa vagnarna är inte helt klar. Det kommer komma mera däck val och andra extra tillval till dom men vi tänkte att vi lägger upp dom så får folk testa dom och komma med egna förslag med vad som kan göras på dom. Det kan förekomma små buggar som vi inte märkt så ni får gärna skriva här om ni hittar något Credits: Jon Pheiffer MadMax Tomy Denna Edit får INTE under några omständigheter laddas upp till andra webbplatser än FSSweden. Överträdelse beivras. This mod may NOT under any circumstances be uploaded to other sites than FSSweden.
 5. Version 1.0.0

  8 521 nedladdningar

  Tänkte nu ladda upp min volvo som jag har editat som br. håkansson Denna skulle egentligen laddats upp på A.M.G modding på facebook vid 2400 likes men det har blivit lite problem där så den laddas upp här istället Credit: JDVB, MMI Lantmanenfs ,CSS modding Denna mod får INTE under några omständigheter laddas upp till andra webbplatser än FSSweden. Överträdelse beivras. This mod may NOT under any circumstances be uploaded to other sites than FSSweden.
 6. viktor

  Björktorps Gård

  Version 1.0.0 Beta

  4 277 nedladdningar

  Hej! Tänkte nu ladda upp min map som är byggd i 19. Den skulle egentligen laddats upp på A.M.G modding på facebook men det kommer den inte göras nu av olika anledningar OBS: När ni startar kartan MÅSTE ni välja New Farmer annars kommer ni inte få gården som jag har byggt den. Lite info om kartan: En gård med grisar och kort En gård med Hästar. Svenska Foder där du kan sälja säd och ull. Ett ställe där du kan sälja virke och spån Ett ställe där du kan sälja balar och hämta och sälja djur Credits: Axel_of_Sweden PipLarsson(Swedish bonna team) Giants Jon Pheiffer Denna karta får INTE under några omständigheter laddas upp till andra webbplatser än FSSweden.se Den får heller inte editeras och sedan laddas upp igen. Ändrar du något på kartan så förblir den kvar i din modmapp. Överträdelse beivras. This mod may NOT under any circumstances be uploaded to other sites than FSSweden.
 7. Version 1.0.0

  1 311 nedladdningar

  En Planeringsskopa jag har konventerat från 17 till 19. Den funkar som en helt vanlig skopa. Cred för skopan går till Emil sonesson. Denna skopa får INTE under några omständigheter laddas upp till andra webbplatser än FSSweden.se Den får heller inte editeras och sedan laddas upp igen. Ändrar du något på skopan så förblir den kvar i din modmapp. Överträdelse beivras. This mod may NOT under any circumstances be uploaded to other sites than FSSweden.
 8. Version 1.0.0

  661 nedladdningar

  Nu har jag valt att ladda min Återfyllnadsskopa som jag byggt. Den har lite fel som T.ex att fillplane inte är den snyggaste och sen är det en collison som är större än skopan som jag inte få bort men annars funkar den bra. Den får inte laddas upp på någon annan sida än fssweden och om du editat den så får du behålla den för dig själv
 9. viktor

  Meta flex

  Version 1.0.0

  1 444 nedladdningar

  Tänkte nu släppa min Meta Flex som jag mekat ihop Här kommer lite info om dom I den stora containern går det 40000 Liter i och den lilla går det 30000 Liter i Det som står i shopen stämmer inte bara så ni vet OBS När container är full och du ska växla på dom så kan traktorn lyfta där bak(Vet ej hur jag ska fixa de Cred: Henrik Björk
 10. Version 1.0.0

  1 789 nedladdningar

  Nu har jag bestämt mig för att ladda upp karta som jag byggt från grunden till FS17 Gården har inte så mycket kapacitet för säd men det finns stora silotorn bredvid BGA:an som rymmer mycket mera. Alla andra mods som behövs för att kartan ska funka finns med när du laddar ner kartan (OBS MÅSTE PACKAS UPP) Detta är även en BETA version av kartan vilket innebär att den inte är helt klar så meddela mig om buggar så snabbt du kan här i kommentaren eller skriv till mig på facebook All cred till Jussie Lennartsson som fixat de flesta errosarna på kartan Den funkar inte med Straw dlc Kotte universal behövs för att fylla på diesel och vatten vid sågverket,potatistvätten och kompostenhttp://www.fsmods17.com/kotte-universal-pack-v1-0-0-8-fs17/ Här kommer lite info om kartan: Det finns tre gårdar(Får,Gris och Kor) Kompost Potatistvätt Sågverk 35 Fält Säd säljs på Svenska Foder Tvättad potatis,trä från sågverket och ull säljs hos beijer Stockar och flis säljs bredvid sågverket Det finns Multi angel terrain 8K sky Credits: Axel_of_Sweden PipLarsson(Swedish bonna team) Giants Jon Pheiffer Denna karta får INTE under några omständigheter laddas upp till andra webbplatser än FSSweden.se Den får heller inte editeras och sedan laddas upp igen. Ändrar du något på kartan så förblir den kvar i din modmapp. Överträdelse beivras. This mod may NOT under any circumstances be uploaded to other sites than FSSweden.
×
×
 • Skapa ny...