Jump to content

zolo

Medlem
 • Innehållsräknare

  12
 • Gick med

 • Senast aktiv

 • Dagar vunna

  4

zolo last won the day on 20 Oktober 2019

zolo had the most liked content!

Rykte

4 Neutral

Senaste profilbesökarna

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kranflaket är helt ok, undrar också efter kroken? Kan du/ni göra ett till kranflak fast med en Cormach kran på? Liknande kran:
 2. Scanian går ju inte att köra när man har dragit på en fylld container!. Annars så gillade jag att man kunde ta upp boggin, men däcken låg fortfarande i marken när man körde och då utan container. Gör så de blir mer markfrigång. Som en vanlig lastbil har.
 3. Hej Kan man hissa och sänka boggin? Om inte annan så skulle det passa till timmer-bilarna och även till lastväxlare!. En lastmaskin som jag tycker skulle passa in fs19 är Hanomag 55, även gärna också en större model av Hanomag!.
 4. zolo

  Färja

  Går det att lägga in den här färjan till FS17, nån som vet/kan? Om nu nån kan det så hade jag tänkt att styrningen till stora klaffen i fören styrs genom att hålla ner vänster musknapp och röra musen framåt för att fälla ner klaffen och dra musen bakåt så fäller du upp den, sen den mindre yttre klaffen styrs genom att hålla ner vänster musknapp och dra den till höger för att fälla ner den och höger för att fälla upp den. Klaffen i aktern fäller du upp och ner genom att hålla ner höger musknapp och dra den framåt för att fälla ner klaffen och bakåt för att fälla upp den. Så hade jag tänkt styrningen till Färjans klaffar! Om det nu går att lägga in den till fs17 och om nån kan hjälpa mig med det. Bygg Färjan.skp
 5. zolo

  Färja

  Hej Stickanw Den färjan har jag redan inlagd, den är bra det ända jag skulle vilja ha på den är en större klaff! som på t,ex den klaffen som är på Granat, eller ha sån klaff på båda sidorna av den danska färjan. Jag skulle tycka det vore bra med lite olika storlekar på arbetsfärja/bilfärja till fs17.
 6. zolo

  Lastbils Kran

  Hej Tänkte komma med ett förslag på en kran och om nån har lust att göra en sån kran på lastbil eller på ett flak till lastväxlare då kan man även ta på kran flaket på en lastväxlarvagn t,ex efter en traktor. Märket på kranen är (Cormach) skickar med några bilder på kranen.
 7. zolo

  Färja

  Okej. Får väl hoppas på att nån gör nåt landskap där sjön inte är för djup så man kan t,ex köra med en färja. Jag slänger in mitt eget bygge med programmet (Sketchup) den är inte helt klar och inte heller exakt lik men jag har utgått från Färjan Granat. (Hoppas inte det gör nåt) Bygg Färja.skp
 8. zolo

  Färja

  BoXon vet du nån man kan fråga om han har lust att göra en färja till FS?
 9. zolo

  Färja

  Hej Nej jag har inte tänkt på nån speciell karta. Jag kom och tänka på tanken med färja när jag såg att en annan hade gjort en färja fast lite mindre (https://www.modhoster.com/mods/ferry), den här är lite större längd 36:meter bredd 8:meter med hydraulisk klaff och en kortare hydraulisk klaff utan på den stora klaffen (som det syns på bilderna). Men det vore kul om någon kunde bygga den här färjan (eller så lik som möjligt)!. Det gör mig inget att färjan blir som ett vanligt fordon! Det kanske blir bättre inom det vid ett senare tillfälle, som typ rings of rods som när man köpte färja där. Jag har själv provat på att göra en färja med programmet Sketchup och då har jag utgått från färjan Granat (som är på bilderna) men den är inte exakt lika, det är ingen kran på den sen har jag lagt till en akter klaff.
 10. zolo

  Färja

  Fler bilder genom att expandera nedan:
 11. zolo

  Färja

  Hej Jag undrar om det finns nån som kan och vill göra en arbetsfärja (M/S Granat) heter den men även andra bilfärjor skulle va intressant att ha med i FS17? Där man kan köra bilar,lastbila,lastmaskiner,grävmaskiner m.m. Länk http://www.marinetraffic.com/en/photos/of/ships/shipid:322932/#forward
×
×
 • Skapa ny...