Jump to content

John deere6100

Medlem
 • Innehållsräknare

  13
 • Gick med

 • Senast aktiv

Rykte

2 Neutral

1 Följare

Senaste profilbesökarna

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. På deras egna hemsida
 2. Det fungerar fint, hur går det förresten med balgripen?
 3. Hej, är det någon som hade kunnat göra en stengrep till lastare? Tacksam för svar
 4. Hade gärna velat ha en ålö rundbalsgrip, en sådan som finns till 17. Den som linkanbirja laddade upp här till fs17. Hade varit riktigt schyst om du gjorde det. Funkar också bra med en Norje grip eller en mchale grip. Den ska även vara till lastare.
 5. Hade gärna velat ha en ålö rundbalsgrip, en sådan som finns till 17. Den som linkanbirja laddade upp här till fs17. Hade varit riktigt schyst om du gjorde det.
 6. John deere6100

  Galleri

  Tycker det hade varit roligt om fssweden gjorde lika dant som FS UK så att man kan lägga upp bilder och sånt på sina ekipage. Någon som håller med mig?
  Hej, bara undrar om du kan göra de lastarna till 19? Tacksam för svar.
 7. Samma här, stoll känns inte på riktigt
 8. Jag passar på att fråga igen om några RIKTIGA lastare till FS19. Är så grymt trött på stoll. Så min fråga är om någon hade viljat konventera Trima och Quicke lastarna till mej?
 9. Hej, är det någon som hade kunnat konventeta trima och Quick lastarna t mig?
 10. Är det någon som vet hur man kan få en balställare på en kombipress, helst på krone ultima
 11. Hej, är det någon som hade kunnat vara vänlig att dela med sig av en Krone slåtterkross. De är tillgängliga till fs13 men hade verkligen velat ha en till fs17. Har försökt själv att konvertera dem men är sämst på gaints editor. Är sååå trött på butterflies så hade velat ha en sån som man drar bakom sig. Som sagt hade blivit väldigt glad om ni kunnat detta. Har ringat in den som jag hade velat ha.
×
×
 • Skapa ny...