Jump to content

xe0n

Medlem
 • Innehållsräknare

  15
 • Gick med

 • Senast aktiv

 • Dagar vunna

  1

Alla inlägg av xe0n

 1. xe0n

  Forum meddelanden

  Nu har jag 1 ( ett ) meddelande i min inkorg och jag får inte skicka mer för att min inkorg är full.
 2. xe0n

  Forum meddelanden

  Lustigt att man inte kan ha mer än typ 3 meddelanden i sin inkorg innan man måste ta bort allt. Allting verkar väldigt begränsat, frustrerande.
 3. xe0n

  FS17 24/7 server

  Absolut, Dra ett PM till mig så får du alla detaljer då :-)
 4. xe0n

  FS17 24/7 server

  Det är väl Saitek? Hur som helst vet jag att ratt/pedaler från det kittet är riktigt dålig/klen kvalité. Komplettera med en annan ratt och pedaler så slipper du bekymmret. Jag kör själv just nu "Mouse control" eftersom jag har detta på mitt kontor, har inte plats med den utrustningen. Funderar nu också på att byta ut kartan. Osäkert.
 5. xe0n

  Realism server

  Nu ska jag försöka vara tydlig. Grundläggande: Servern går 24 timmar om dygnet och tiden på servern är realtid. Tiden på servern kommer att vara rätt synkroniserad med vår aktuella tidzon. Tanken är att kunna tillsammans med ett par gubbar (Eller pigor för den delen) köra så realistiskt som möjligt, på en seriös nivå. Detta innebär att seasons är installerad, skörden beror helt på hur väder och vind för sig, vilken årstid det är o.s.v Det finns ett par gårdar samt område för skogsbruk så alla typer av bönder behövs. För att du ska vara en resurs behöver du: Ett par timmar var och varannan dag typ, för att sköta om mark, bruk, maskiner och/eller djur. Alla kan hjälpa varandra i form av arbetstid eller lån av utrustning och maskiner, det är oftast så det fungerar också. Karta: Skogstorp Kommunikation: Teamspeak (Du behöver en mikrofon) Mods (Mer kommer på begäran) Skogstorp, Seasons, Kotte universal pack, Zetor chrystal t.ex Finns planer på att ta in baklastare och annat som en bonde kan tänka sig ha råd med. Finansiellt är det begränsat men alla ska ha utrustning som täcker behoven, så får vi jobba oss fram tillsammans helt enkelt. Jag personligen är en amatörbonde och fick intresse av farming sedan min kollega är månskensbonde. Dock har jag inte lust att slänga ut 22 miljoner för en gård för att prova på, så detta är väl något sätt att kunna prova på utan att bekosta en massa. Servern är en av många i mina rack, jag driver en professionell verksamhet inom Hosting, Dubbla xeon, 32Gb ram, 1 Gigabit med 3 redunanta pipor från 3 olika leverantörer. Jag är oftast inne på servern, men aktiv under tidiga mornar och eftermiddagar, på kvällarna är jag småbarnspappa så jag har lite svårt att kunna köra då. Så känner du dig manad till att ta på dig ett långsiktigt "arbetande" så PM'a mig. Alla åldrar och kön är välkomna så länge du uppfyller kraven. :-)
 6. xe0n

  FS17 24/7 server

  Saken är den att intresset har varit så lågt att jag inte har kvar den srrvern. Dock har jag en annan som är realism,där det krävs att man är inne varje dag en timme eller mer. Tiden på servern stannar inte och det krävs att allt sköts. Om någon är intresserad av det så delar jag med infon via PM
 7. xe0n

  FS17 24/7 server

  Bra! Då har vi en medspelare iaf Jag är småbarnsförälder sjäv och driver eget så jag kör varje dag men oftast på morgonen eller under förmiddagen. Det förekommer väl att jag kör någon kväll när jag ändå sitter på kontoret. (finns planerat att ha en spelburk hemma också) Det funkar ändå, då kan man hjälpas åt även om man inte är där samtidigt. Just nu så inser jag att det är en hel del skogsavverkning som behöver göras.
 8. xe0n

  FS17 24/7 server

  Intresset verkar vara svinkallt så jag kommer att se om det finns någon annan grupp som vill köra aktivt istället.
 9. xe0n

  FS17 24/7 server

  Nu är det Skogstorp kartan som är Live. Denna karta täcker alla områden och är tillräckligt stor för 16 bönder och drängar. Ladda ner alla moddar som är aktiva här: http://94.246.113.131:22221/all_mods_download Tiden är realtid och pausar inte när servern är tom.
 10. xe0n

  FS17 24/7 server

  Ursäkta röran, FSS #1 heter servern. Jag lade till den i Continental Europe
 11. xe0n

  FS17 24/7 server

  Tjena, Nu är den live, helt vanilla. "FSS Test" heter den, vi ändrar namn när den är i "produktion" Lösenordet för att komma in är: FSSwe17 jamma, Det vore väldigt roligt att kunna ha med flera olika typer av "Bönder" såklart! Punkter #1 Karta - Vilken karta ska vi köra? Jag gillade personligen intrycket av Skogstorp, dock är den väldigt väldigt stor och kanske inte helt bra för Skotare? #2 Mods - Vilka mods vill vi ha med? Vi kan väl hålla oss till de "officiella" som finns Hojta till bara så fixar jag omgående, Allting körs på Linux i grunden och Windows server som gästsystem. Det finns gott om resurser så vi kan nog ta in en hel del objekt i spelet. Detta ska bli väldigt spännande! P.S Jag tycker att teamspeak vore helt fantastiskt så vi kan snacka med varandra. Finns intresset så fixar jag även en sådan server.
 12. xe0n

  FS17 24/7 server

  Då kör jag vidare på att installera servern. Jag är egen företagare och har en serverhall, har några maskiner som inte används så jag tänkte det vore roligt om man är flera som är med och kör på antingen samma gård eller olika gårdar. Återkommer när allting är uppe och snurrar :-)
 13. xe0n

  FS17 24/7 server

  Väldigt trevligt, dock är det FS17 som är aktuellt :-) Trodde alla hade uppgraderat eller börjat på ny kula med 2017?
 14. xe0n

  FS17 24/7 server

  Ingen? Trodde det var fler som ville samköra. Då har jag ställt frågan iaf.
 15. xe0n

  FS17 24/7 server

  Tjäna, Tänkte sätta upp en dedikerad server som går 24/7, den blir inte publik för att undvika troll. Finns det en eller flera som vill köra på denna? Innan vi drar igång kan vi komma överens vilka mods och vilken karta som ska köras. Servern är en Dell 2 x quad xeon med 32GB ram och sitter i mina lokaler då jag har detta i min verksamhet. Blir intresset stort så kan även fler servrar läggas till.
×
×
 • Skapa ny...