Jump to content

vadokunvot

Medlem
 • Innehållsräknare

  54
 • Gick med

 • Senast aktiv

 • Dagar vunna

  2

vadokunvot last won the day on 1 Mars

vadokunvot had the most liked content!

Rykte

6 Neutral

Om vadokunvot

 1. Ta bort objekt från mod!?

  Tänkte plocka väck framskärmarna på en traktor i Gigants editor, de är separata objekt så det är enkelt att selecta dom och radera. Lätt som en plätt tänkte jag men sen när jag väljer traktorn i spelet ballar kameran ur totalt i det man ser traktorn utifrån, vad katten har kameran med dessa framskärmar att göra, begriper nada!? Kamerakontrollen blir inverterad och man ser bara underifrån. Hur fasen ska man göra om man vill ha väck dom där skärmarna? Det jag gjort är alltså att ha packat upp moden, öppnat i editorn, raderat skärmarna, sparat, gjort en .zip av modden igen och stoppat in i modsfoldern.
 2. Skördetid

  Håller med, finns en edit på ponse buffalo där man slipper detta så det borde ju gå att orda på denna med
 3. Skördetid

  Styrde åt sidan samtidigt som jag gick ur
 4. Valtra Mezzo HiTech

  Tusen tack för denna, funkar perfekt! Var hittade du snöplogen som sitter på lastaren på ena bilden?
 5. Skördetid

  Dags att köra hem balar idag
 6. [FS17][Lastmaskiner] JCB 435S

  Gillar den skarpt, skulle gilla den ännu mer med industridäck, har försökt att fixa det men lyckas inte. Jag missar något hela tiden, har kommit så långt att det går att välja industridäcken i shoppen men maskin står likförbannat utan däck sen i spelet!? Kanske finns det någon tapper själ som kan fixa det, jag provade helt sonika att plocka nokkian industridäck från Case hjullastarn som kom här nyligen
 7. JCB 435S

  Snygg edit, det enda jag saknar är att kunna välja industridäck, det hade passa skitbra på denna. Tummen upp!
 8. [FS17][Traktorer] Massey Ferguson 8700

  Har ej kikat på denna mod än men testa Ctrl f
 9. valtra8350

  9När man kopplar redskap på trepunkten bak så hamnar redskapet en bit för långt bak så det svävar i luften, det behövs justering så att redskapen vilar i dragarmarna. Vidare vore det inte dumt om snökjedjorna var av i stället för på varje gång man startar spelet, i övrigt tycker jag att den är trevlig och fin
 10. [FS17][Traktorer] valtra8350

  Tycker att den är väldigt fin och den funkar rätt bra, det jag skulle önskat fanns är fler hjulalternativ.
 11. valtra8350

  Om du ställer dig utanför kan du välja kjedor med "R" vid respektive däck, står du snett bakom ett bakhjul kan du även välja bort hjultyngden med samma knapp.
 12. Gearbox motorvarv

  Uppdaterade Gearbox addon och den blir ju bara bättre och bättre men en sak tycker jag är alldeles tokig. varje gång man kör nått hydrauliskt som lastare och kran så ökar motorvarvet något, det borde verkligen vara tvärt om ju, när pumpen belastar motorn sjunker ju varvet en aning. Sitter nu och blir gråhårig över detta då jag verkligen inte kan hitta nånstans var detta styrs, hade tänkt försöka ändra så att varvet sjunker lite istället. Är det någon mer som gör gearbox och har reflekterat över detta och kanske till och med hittat var detta styrs?
 13. skogsmaskin (frågor)

  Om det hade gjorts en uppdatering på den hade den kunnat bli bra, i nuvarande skick var den tyvärr inte mycket att hurra för.
 14. Valtra♥

  Citerade fel inlägg fast han svarar aldrig ändå ;p
 15. Valtra♥

  Planeras något släpp?
×