Jump to content
 • Ladda upp filer till FSSweden

  FSSweden strävar efter att hålla en så hög kvalité som möjligt på dem filer som finns i vårt filarkiv. Därför är det viktigt att du när du laddar upp filer/moddar laddar upp och beskriver dem på ett korrekt sätt, så att andra användare enkelt kan se och läsa sig till vad det är dem ladda ner.

  Titel på filen

  Titeln på filen är förutom bilden det första som användarna ser, det är därför viktigt att du har en bra titel som snabbt sammanfattar din modd, utan onödiga tecken.

  Exempel på en bra titel: Volvo L120H (Beskriver snabbt vad det är och ger ett seriöst intryck vilket ökar intresset)

  Exempel på dåliga titlar: volvo_l120h.zip, grym hjullastare, bra maskin som funkar (Dessa titlar innehåller antingen konstiga tecken som gör titeln svårläst, eller beskriver överhuvudtaget inte vad filen innehåller.)

  Skärmdumpar (bilder)

  Välj en så högupplöst skärmdump/bild som möjligt, som visar upp din modd från sin bästa sida. Det ökar antalet nedladdningar dramatiskt att välja en bra bild och får dig att framstå som en bättre moddare om även bilderna på ditt arbete håller en hög kvalité. Välj inte bilder på andra föremål eller försmå bilder där din modd är svår att se.

  Beskrivning av filen

  Den kanske absolut viktigaste delen är att ha en bra beskrivning utav din fil. Där detaljer om vad filen innehåller, vilka ändringar du gjort och vilka som har hjälpt till eller skapat orginal modden. 

  Exempel på en bra beskrivning:

  Citera

  Här kommer en Edit på en MB Trac av mellanklass.

  Flera olika modeller med olika motoralternativ.


  Dubbelmontage bak/runtom 

  Breddäck

  Nokiandäck

  Dubbelmontage radhjul runt om


  Extralyse, positionljus och blinkljus

  Credits: FBM, Bremmi Och Rille

  Ovanstående beskriver vad filen innehåller och vilka funktioner som finns, samt Credits till medhjälpare och ursprungsmoddaren. Språkvalet gör det även lätt för alla oavsett vartifrån man kommer att förstå.

  Exempel på en dålig beskrivning:

  Citera

  de e en göre bra möd me massa grejs som funkar bra! prenmerera gärna på min yt : bertils_ytkanal

  Ovanstående beskriver egentligen ingenting om vad man skall förvänta sig utav modden, den är skriven med ett dåligt språkval som kan försvåra för andra användare att förstå vad som menas. En modd med liknande beskrivning godkänns INTE.

  Detta var en sammanfattning utav dem krav som FSSweden ställer på dem uppladdningar som görs till FSSweden.se (med undantag för kategorin "Ofullständiga och icke-kompatibelt"). Uppfyller du kraven så kommer din fil med högsta sannolikhet att godkännas. För att underlätta underhållet utav webbplatsen är vår policy att neka filer som inte uppfyller dessa krav, dessa kan då laddas upp på nytt och kompletterats med det som filen fick avslag på.

×
×
 • Skapa ny...